Shqip
STRUKTURA LIGJORE E KPA-së
  • Rregulloret nė lidhje me KPA-nė
  • Ligjet mbi pronėn nė Kosovė
  • Tė tjera
Emri i Ligjit Gazeta Zyrtare Hyrja në fuqi
Ligji Nr.05-L-010
Gazeta Zyrtare e Kosoves - PĖR AGJENCINĖ KOSOVARE PĖR KRAHASIM DHE VERIFIKIM TĖ PRONĖS
03 Nentor 2016
Ligji Nr.05-L-102
PĖR RATIFIKIMIN E MARRĖVESHJES NDĖRKOMBĖTARE NĖ MES TĖ REPUBLIKĖS SĖ KOSOVĖS DHE BASHKIMIT EVROPIAN MBI MISIONIN E BASHKIMIT EVROPIAN PĖR SUNDIM TĖ LIGJIT NĖ KOSOVĖ
17 Qershor 2016
Ligji Nr.04-L-274
PĖR RATIFIKIMIN E MARRĖVESHJES NDĖRKOMBĖTARE NĖ MES TĖ REPUBLIKĖS SĖ KOSOVĖS DHE BASHKIMIT EVROPIAN MBI MISIONIN E BASHKIMIT EVROPIAN PĖR SUNDIM TĖ LIGJIT NĖ KOSOVĖ
14 Prill 2014
Ligji Nr.04-L-115
Gazeta Zyrtare e Kosoves
11 Shtator 2012
Ligji nr 04/L -061 - Per shitjen e banesave
Gazeta Zyrtare e Kosoves
21 Dhjetor 2011
Ligji Nr. 03/L-079 ndryshimi i Rregullores se UNMIK-ut 2006/50
Gazeta Zyrtare e Kosoves
13 Qershor 2008
Rregullorja e UNMIK-ut 2006/10
Ligji mbi mandatin dhe themelimin
4 Mars 2006
Rregullorja e UNMIK-ut 1999/23
Ligji mbi mandatin dhe themelimin-i zėvendėsuar me rregulloren e UNMIK-ut 2006/50
15 Nėntor 1999
Rregullorja e UNMIK-ut 2006/50
Ligji mbi mandatin dhe themelimin i plotėsuar
16 Tetor 2006
Rregullorja e UNMIK-ut 2000/60
Ligji mbi rregullat procedurale dhe evidencė
21 Tetor 2000
Rregullorja e UNMIK-ut 2006/33
Ligji për procedurën administrative
13 Maj 2006
Urdhëresë administrative 2007/5
Ligji pėr procedurėn administrative
1 Qërshor 2007
VENDIM EKZEKUTIV NR. 2007/41
2 Gusht 2007
VENDIM EKZEKUTIV NR. 2007/43
13 Gusht 2007
Emri i Ligjit Gazeta Zyrtare Hyrja në fuqi
Ligji mbi Bashkëpronësinë në Banesa
Gazeta Zyrtare e KSA të Kosovës Nr. 43/80 dhe 22/87)
5 Dhjetor 1980
Ligji mbi Ekspropriimin
(Gazeta Zyrtare e KSA të Kosovës Nr.21/78 dhe 46/86)
6 Maj 1979
Ligji mbi Marrëdhëniet Themelore Juridiko Pronësore
(Gazeta Zyrtare e RSFJ Nr.6/80)
1 Shtator 1980
Ligji mbi Ndërtimin e Objekteve Investive
(Gazeta Zyrtare e KSA të Kosovës Nr.5/86)
1 Mars 1986
Ligji Mbi Proceduren Kontestimore
(Gazeta Zyrtare e RFJ Nr.4/77)
14 Janar 1977
Ligji mbi Pyjet
(Gazeta Zyrtare e KSA të Kosovës Nr.46/86 dhe 10/87)
28 Shkurt 1986
Ligji mbi Marrëdhëniet e Detyrimeve
(Gazeta Zyrtare e RSFJ Nr.29/78)
26 Maj 1978
Ligji mbi Qarkullimin e Pasurisë së Paluejtshme
(Gazeta Zyrtare e KSA të Kosovës Nr.45/81, 29/86 dhe 28/88)
19 Korrik 1986
Ligji mbi Regjistrimin e Pasurive të Patundshme në Pronësinë Shoqërore
(Gazeta Zyrtare e KSA të Kosovës Nr.37/71)
1 Janar 1972
Ligji mbi Tokën Ndërtimore
(Gazeta Zyrtare e KSA të Kosovës Nr.14/80 dhe 42/86)
25 Prill 1986
Ligji për Marrëdhënjet Banesore
(Gazeta Zyrtare e KSA të Kosovës Nr. 11/83, 29/86 dhe 42/86)
5 Prill 1983
amandamentet 1 Nëntor 1986
Ligji i matjes dhe katastritë tokave
(Gazeta Zyrtare e KSA të Kosovës Nr.12/80)
Ligji për Mbindërtimet e Ndërtesave dhe Shëndrrimin e Lokaleve të Përbashkëta në Banesa
Gazeta Zyrtare e KSA të Kosovës Nr.14/88)
7 Qërshor 1988
Emri i Ligjit Gazeta Zyrtare Hyrja në fuqi
Mbledhja e tekstit themelor, UN-HABITAT, edicioni i 2-të ( vetëm ne gjuhën     angleze)
Mars 2000
”Linjat e Hapura” tė AKP-sė
Mund tė na kontaktoni nga e Hėna gjer tė Premten (08:00-16:30) duke formuar numrin +381 38 249 936
Pėrkrahur nga
 
2008 © AKP Tė gjitha drejtat e rezervuara. Ueb disenj nga AKP