Shqip
PROKURIMI I KPA-së
Per me shume informata, ju lutem kontaktoni ne: procurement@kpaonline.org
PËRSHKRIMI
Nr. i REF.
DATA E PUBLIKIMIT
AFATI I FUNDTI PËR APLIKIM
STATUSI
Frunizim me GPS te dores
329-16-41-136
06-12-2016
12-12-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Mobilje per Zyre
329-16-51-136
05-12-2016
12-12-2016

Anuluar

Furnizim me Toner per Printeret e AKP-se
329-16-40-136
22-11-2016
30-11-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Vegla Pune
329-16-36-136
18-11-2016
25-11-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Pajisje te IT-se, 4 Lote
329-16-39-121
07-11-2016
29-11-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Mirembajtja e Printerve me Pjese Rezerve
329-16-38-236
25-10-2016
01-11-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Karriga per Zyre
329-16-35-136
14-10-2016
21-10-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Sherbimet e Ofrimit me Roje Fizike (LOT1)
R/329-16-18-221
14-10-2016
24-10-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Servisimi i Rregullte dhe Mirembajtja e Aparateve Fotokopjuese
R/329-16-33-236
11-10-2016
17-10-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Uje te Pijes per stafin e AKP-se
329-16-32-136
27-09-2016
04-10-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Audit i Jashtem
329-16-31-247
19-09-2016
21-09-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Internet Services for KPA Offices
329-16-26-236
18-08-2016
24-08-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Material Higjienik
329-16-25-121
29-06-2016
21-07-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Mirmbajtja e Sisitemit te Alarmimit (LOT2)
329-16-18-221
09-06-2016
01-07-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Servisimi dhe Mirembajtja e Ashensorit KPA HQ
329-16-20-236
03-06-2016
09-06-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Sherbime te Udhetimit Ajror
329-16-22-236
03-06-2016
09-06-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Shitja e Aseteve tė AKP-sė (LOT-1 dhe LOT-2)
R/329-16-01-SHA
26-05-2016
10-06-2016

Anuluar

Furnizim me Servera dhe Storage
329-16-19-121
24-05-2016
14-06-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Material Higjienik
329-16-17-136
17-05-2016
24-05-2016

Anuluar

Servisimi dhe Mirembajtja e Gjeneratoreve
329-16-16-236
04-05-2016
13-05-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Servisim i Air Kondicionerve te AKP-se
329-16-13-236
25-04-2016
03-05-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Servisimi dhe Mirėmbajtja e 13 Veturave tė AKP-sė
329-16-11-221
18-04-2016
10-05-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Larja e Veturave pėr AKP HQ
329-16-10-236
14-04-2016
20-04-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Pajisje Elektrike (2 Lot-e)
R/329-16-08-136
14-03-2016
22-03-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Frunizim me Bileta Aeroplani
329-16-09-236
29-02-2016
07-03-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Material Printimi
329-16-05-136
10-02-2016
18-02-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Stenda Afishimi
329-16-04-136
08-02-2016
15-02-2016

Ofertat e pėrzgjedhura

Sherbime Kabllore TV per Zyren e Informimit
329-16-03-247
01-02-2016
04-02-2016

Anuluar

Furnizim me Gazeta Ditore
329-16-02-135
26-01-2016
29-01-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Sigurimi i Veturave te AKP me TPL
329-16-01-236
20-01-2016
27-01-2016

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Pajisje te IT-se
R/329-15-30-136
19-11-2015
25-11-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Frunizim me kartela per Hyrje- Dalje
R/329-15-31-136
16-11-2015
23-11-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Leter Fotokopje A4 dhe A3
329-15-35-136
13-11-2015
20-11-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Marja ne shfrytezim te pajisjeve radio komunikuese nga OSCE
329-15-27-235
29-10-2015
01-11-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Marja ne shfrytezim e VHF Radio Repititorit nga OSCE
329-15-28-235
29-10-2015
01-11-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Shpėrndarja e Letrave tė AKp-sė nėpėrmjetė PTK-sė
329-15-26-235
05-10-2015
05-10-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Bilete Aeroplani pėr zv/DE
329-15-25-147
01-10-2015
06-10-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Supply with Drinking Water
329-15-24-136
23-09-2015
29-09-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Sherbime te Internetit per zyret e AKP-se
R/329-15-23-236
24-08-2015
31-08-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Material Zyrtar (LOT1) dhe Toner per Printer (LOT2)
329-15-21-121
14-08-2015
04-09-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Servisim dhe Mirembajtje e Aparateve Fotokopjuese
329-15-19-121
10-08-2015
31-08-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Kos GIRO fatura dhe Afishe te Gjelberta
329-15-18-136
22-06-2015
29-06-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Servisimi dhe Rimbushja e Aparateve Kunder Zjarrit
R/329-15-09-236
11-06-2015
17-06-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Tomera
329-15-17-147
09-06-2015
12-06-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Larje e Veturave per ZR Mitrovice
329-15-16-247
08-06-2015
10-06-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me pajisje per nevojat e zyres se debimeve
R/329-15-15-136
05-06-2015
12-06-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Servisimi dhe Mirembajtja e Ashensorit per zyren kryesore te AKP-se
R/329-15-11-236
03-06-2015
09-06-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me plomba te kalterta dhe te verdha
329-15-14-147
19-05-2015
22-05-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Material Higjenik
329-15-13-136
08-05-2015
18-05-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me pajisje elektrike
329-15-10-147
27-04-2015
30-04-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Publikimi ne gazetat Ditore
R/329-15-07-236
27-04-2015
07-05-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Servisimi dhe Mirembajtja e Gjeneratoreve
329-15-12-136
23-04-2015
05-05-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Servisimi i Air Kondicionerve
329-15-08-236
22-04-2015
30-04-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Pastrimi i veturave te AKP HQ dhe zyres regjionale
329-15-06-236
24-03-2015
01-04-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Raport Vjetor
329-15-05-147
21-03-2015
21-03-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Auditim i Jashtem per Fondet Britaneze
R/329-15-04-236
25-02-2015
05-03-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Sigurimi i Veturave me TPL dhe TPL plus
329-15-03-236
22-01-2015
28-01-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Bilete Aeroplani
329-15-02-147
21-01-2015
21-01-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Gazeta Ditore
329-15-01-147
19-01-2015
19-01-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Servisimi dhe Mirembjatja e 37 veturave te AKP-se
R/329-14-24-121
19-01-2015
09-02-2015

Prokurimi ka pėrfunduar

Mirembajtja e Printerve
R/329-14-19-136
08-12-2014
16-12-2014

Anuluar

Furnizim me Notebooks
329-14-25-136
26-11-2014
02-12-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Pajisje te IT-se
R/329-14-20-136
22-10-2014
29-10-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Leter Fotokopje A4 dhe A3
329-14-21-121
07-10-2014
27-10-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Shperndarja e Letrave nepermjet PTK-se
329-14-18-235
02-10-2014
03-10-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Uje te Pijes per stafin e AKP-se
329-14-17-136
08-09-2014
16-09-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Sigurimi i Objekteve me Roje Fizike
R/329-13-32-221
25-07-2014
14-08-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Material Shpenzues Administrativ
329-14-16-136
23-07-2014
01-08-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Pajisje te Teknologjise Informative (4 Lote)
329-14-15-121
21-07-2014
11-08-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Servisim dhe miremabjtje e rregullte e Aparateve Fotokopjuese
329-14-14-121
23-06-2014
15-07-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Material Higjenik
329-14-13-136
16-06-2014
25-06-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Servisimi i Aparateve Kunder Zjarrit per AKP
R/329-14-10-236
20-05-2014
27-05-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Servisim dhe Mirembajtje te Ashensorit per zyre kryesore te AKP-se
329-14-12-236
05-05-2014
12-05-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Servisim dhe Rimbushje te Air Kondicionerve
329-14-11-236
25-04-2014
06-05-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Servisim dhe Mirembajtje e Gjeneratoreve te AKP-sė
329-14-09-236
16-04-2014
25-04-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Servisim dhe Mirembajtje te 13 veturave te AKP-se
329-14-08-121
26-03-2014
18-04-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Larja e veturave per zyren kryesore te AKP-se
329-14-07-236
24-03-2014
01-04-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Aparate Fotokopjuese Dixhitale
329-14-05-121
20-03-2014
08-04-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Publikimi i Njoftimeve te AKP-se ne Gazetat Ditore
329-14-06-236
17-03-2014
25-03-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Kos Giro, dhe Pllomba te Verdha dhe te Kalterta
329-14-03-136
30-01-2014
10-02-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Auditim i Jashtem i AKP-se
329-14-02-236
28-01-2014
04-02-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Sigurimi i Veturave te AKp-se me TPL dhe TPL+
329-14-01-236
17-01-2014
24-01-2014

Prokurimi ka pėrfunduar

Furnizim me Derivate te Naftes (EuroDiesel)
329-13-39-121
14-11-2013
23-12-2013

Prokurimi ka pėrfunduar

”Linjat e Hapura” tė AKP-sė
Mund tė na kontaktoni nga e Hėna gjer tė Premten (08:00-16:30) duke formuar numrin +381 38 249 936
Pėrkrahur nga
 
2008 © AKP Tė gjitha drejtat e rezervuara. Ueb disenj nga AKP