Shqip
 Mundėsi e punėsimi nė KPA

Lista e kandidatëve të rekrutuar

Emri i Pozitës
Numri i references
Emri i kandidatit te zgjedhur
Piket e seleksionimit final
Menaxher i Personelit, Divizioni i Burimeve Njerezore, PR
KPA 001/2016
93.01 pike
Zyrtar i Lartė Ligjor Njėsitin pėr Pėrpunimin e Kėrkesave PR
KPA 004/2014
Valdete Halimaj
81.24 pike
Zyrtar i Lartė Ligjor Njėsitin pėr Pėrpunimin e Kėrkesave, PR
KPA 004/2014
Ali Dragusha
80.89 pike
Asistent i Zbatimit, Njėsiti i Zbatimit, PR
KPA 002/2014
Arjeta Bajraktari
72.6 pike
Zyrtar i Notifikimit, MI
KPA 011a/2013
Arben Isufi
77.95 pike
Zhvillues i softuerit/ueb, PR
KPA 010/2013
Dardan Shabani
70.8 pike
Asistent Administrativ Arkiv,Administrate, PR
KPA 009/2013
Rabihane Ibrahimi
68.7 pike
Zyrtar Ligjor – Njėsiti pėr Pėrpunimin e Kėrkesave, PR (Pozite e mrendshme)
KPA 008/2013
Hana Jonuzi
84.4 pike
Zyrtar i Lartė Ligjor – Njėsiti pėr Pėrpunimin e Kėrkesave, PR
KPA 007/2013
Vjollca Sopi
75.6 pike
Asistent i Lartė Ligjor – Njėsiti pėr Pėrpunimin e Kėrkesave, PR
KPA 006/2013
77.8 pike
Udhėheqės i Buxhetit dhe Financave – Zyrtar Kryesor Financiar, PR
KPA 005/2013
74.8 pike
Asistent i Shėrbimit tė Procesimit, ZR GL
KPA 002a/2013
79.05 pike
Asistent i Shėrbimit tė Procesimit, ZR PR
KPA 003/2013
73.7 pike
Asistent administrativ, ZR MI
KPA 001/2013
80.2 pike
Zyrtar i Lartė Ligjor, Njėsiti pėr Pėrpunimin e Kėrkesave
KPA 015/2012
Suzana Gashi
75.2 pike
       
       
KPA's "Direct Line"
You may contact us by phone Monday through Friday
(08:00-16:30) by dialing +381 38 249 936
Supported by
 
2007 © KPA All rights reserved. Web design by KPA